Tilbud for begge kjønn

Brasiliansk voks, eller brasiliansk hårfjerning er det samme som intim hårfjerning. Det er også terapeuter som jobber med brasiliansk voks for menn.

1 cm lang burde hårene være når man vokser for første gang,det er for at hårene ofte er tykke, og for å få med seg håret fra roten og unngå ?lugging? må det være litt lengde på hårene. Inngrodde hår er vanlig ved brasiliansk voksing så det er viktig å ha dette i bakhodet. Bruk gjerne kremer eller annet som er spesielt utviklet for å unngå inngrodde hår. Har du først fått inngrodde hår vil du i de fleste tilfeller klare å fjerne dem på egenhånd. Inngrodde hår sees som en kviselignende nupp/byll på huden, fargen er som regel rød eller lilla.

Det er vanlig å være øm og rød etter denne typen voksing, det  er ganske smertefult å ta denne behandlingen også men smerten går heldigvis over etter hvert.

Vanlig pris for brasiliansk voksing er 300-500kr.

2 kommentarer

Chrr

02.jun.2011 kl.16:22

:)

er det vondt?

BarberDeg - Sommeren er nær!

02.jun.2011 kl.18:30

Chrr: Det kan komme helt ann på huden din, men for å være ærlig synes de aller fleste at det er vondt men det er verdt det hvis du drar til en salong.

Skriv en ny kommentar

BarberDeg - Sommeren er nær!

BarberDeg - Sommeren er nær!

21, Bærum

Hvis du trenger barberings tips, les denne bloggen. Du tror nok du vet det du trenger å vite, men det gjør du ikke! Det er mye å holde styr på, både her og der. Det dreier seg ikke bare om hvilken barberhøvel du trenger, man trenger mer en det. Vett i skallen, tips hos oss! ;)

Kategorier

Arkiv

hits