Hårfjerning med laser

Å fjerne uønsket hårvekst medlaserer en trygg måte å bli hårfri på, men behandlingen gir ikke permanent resultat, og ikke alle har riktig hårfarge eller hud til å få effekt av behandlingen.

Laserbehandling er ikke like effektivt for alle. For å få en best mulig effekt må hårene være mørke, og huden bør være så blek som mulig. For de som har lyse eller grå hår, vil ikkelaserbehandlingen ha noen effekt. Det er også avgjørende at det er hår i hårsekken som vil si at du ikke kan ha vokset, nappet, brukt elektrolyse eller hårfjerningskrem i seks uker før behandlingen. Videre anbefales det å barbere området ca. en uke før behandlingen, for å få en best mulig effekt. Etter behandlingen kan du oppleve litt rødhet og stivhet i huden, men vanligvis blir dette bedre i løpet av noen timer. Du bør unngå sollys på området i flere uker, og når du utsetter området for sol igjen, må du bruke solkrem.

*DE GRAVIDE KAN IKE BLI BEHANDLET

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

BarberDeg - Sommeren er nær!

BarberDeg - Sommeren er nær!

21, Bærum

Hvis du trenger barberings tips, les denne bloggen. Du tror nok du vet det du trenger å vite, men det gjør du ikke! Det er mye å holde styr på, både her og der. Det dreier seg ikke bare om hvilken barberhøvel du trenger, man trenger mer en det. Vett i skallen, tips hos oss! ;)

Kategorier

Arkiv

hits