bli kvitt inngrodde hår

Inngrodde hår er vanlig og mange er er i en viss grad plaget med det. Det som skjer er at et hår som vokser ut fra der hvor hårstrået produseres, krølles og ikke når overflaten av huden, men istedet fortsette å gro inn der hårene produseres. Det vokser med vanlig tempo, men kommer altså ikke ut over hudoverflaten. Da kan det lett bli en betennelse der.

Inngrodde hår er en rød irritasjon i huden. For de fleste kan det være et problem og det kan utvikles større kviselignende betennelse i huden hvis man ikke gjør noe med det  eller hvis man prøver å fikse tilstanden selv på feil måte.


NISIM har et produkt som heter Kalo Ingrown Hair Treatment. Produktet er raskt mot inngrodde hår. Kalo Ingrown Hair Treatment gjør det lettere for håret og penetrere huden og ut  den retningen den skal vokse. Hvis det allerede er en betennelse eller irritasjon vil Kalo Ingrow Hair Treatment fort redusere rødheten.
Det er viktig å barbere med hårene og gjerne bruke en høvel som ikke barberer helt i hudens overflate. Bruk gjerne en klut eller svamp for å fjerne døde hudceller som kan tette igjen for det nye håret som er på vei ut.  
Spray på en lag etter barbering eller voksing, vent i noen minutter og bruk en god fuktighetskrem.Bruk gjerne Kalo Ingrown Hair Treatment et par ganger om dagen i inntil to til tre dager.

Én kommentar

Vic..

26.mai.2011 kl.19:21

fikk lyst til å prøve den spayen nå, sliter med inngrodde hår :/

Skriv en ny kommentar

BarberDeg - Sommeren er nær!

BarberDeg - Sommeren er nær!

21, Bærum

Hvis du trenger barberings tips, les denne bloggen. Du tror nok du vet det du trenger å vite, men det gjør du ikke! Det er mye å holde styr på, både her og der. Det dreier seg ikke bare om hvilken barberhøvel du trenger, man trenger mer en det. Vett i skallen, tips hos oss! ;)

Kategorier

Arkiv

hits