Tips: Bytt barberblad en gang i månden

Sommeren nærmer seg, da er det ekstra viktig å stelle kroppen orgentlig.

En av de vanligste feilene vi gjør som kan forårsake nupper og inngrodde hår, er fordi vi bruker samme barberblad alt for lenge. Du burde bytte barberblad med en gang du merker at barberingen er sløv og det lengste du bør bruke samme blad er en måned.

For at bladet ditt skal holde seg lengre, er det lurt å alltid rengjøre det etter barbering og ikke la det ligge igjen i dusjen eller et fuktig sted, da dette kan gjøre at bladet ruster.Det er også viktig å passe på at barberbladet er rent, før du bruker det på kroppen. Dette vil forhindre spredning av bakterier under barbering.


Hvor ofte barberer du deg?

3 kommentarer

Vic..

25.mai.2011 kl.23:16

takk for tips! nyttig blogg er fast leser ;)

Ella

26.mai.2011 kl.00:58

Denne bloggen er helt herlig nå fremover mot sommeren! Har lært masse. Jeg har bare ett spørsmål, siden jeg har veldig mye, lange og mørke hår på armene..?! haha, det var kanskje litt overdrivelse, men det er hvertfall ikke pent! Hva kan jeg gjøre med det, uten at det vokser harde stubber?

BarberDeg - Sommeren er nær!

26.mai.2011 kl.16:21

Ella: Hei! Hvis du mener at du ønsker å bli kvitt alle hårene på armen kan du alltids forsøke voksing enten i salong eller hjemme voksing (Vi har skrevet om hjemme voksing litt lengre ned på siden). Men jeg råder deg å gå til salong for da gjør noen med erfaring det, resultatet blir ikke alltid like bra om man gjør det på egenhånd ;) Håper du fikk noe nytte av svaret!

Skriv en ny kommentar

BarberDeg - Sommeren er nær!

BarberDeg - Sommeren er nær!

21, Bærum

Hvis du trenger barberings tips, les denne bloggen. Du tror nok du vet det du trenger å vite, men det gjør du ikke! Det er mye å holde styr på, både her og der. Det dreier seg ikke bare om hvilken barberhøvel du trenger, man trenger mer en det. Vett i skallen, tips hos oss! ;)

Kategorier

Arkiv

hits