Barbering med kviv, noe å anbefale?

 Barberkniv har vært brukt i flere hundre år og mange mener at det er den beste måten å fjerne skjeggvekst. Det kan ta litt lengre tid enn å bruke vanlig barberhøvvel. Under barberingen har man full kontroll på vinkelen mellom huden og eggen , dermed har man mulighet til å få til en helt perfekt barbering med kniv.

Å bruke kniv må man ha litt ekstra stell for kniven må kvesses godt med jevne mellomrom, og den må stroppes på en lærstropp mellom hver barbering. Det kan også ta tid før teknikken sitter på plass 100%, typisk 1-6 måneder. Om man ikke ønsker å investere i utstyret og tiden det tar for å lære seg å kvesse kniven selv kan man få noen til å ta slipingen for seg. Man bør alltid sørge for at man får en kniv som er slipt opp slik at den er klar til bruk når man kjøper sin første kniv.

Med andre ord, har du tålmodighet nok er barberings kniv noe å tenke på. Jeg synes det fungerer veldig bra og spørsmålet er vell om jeg synes dette er bedre enn ''vanlig'' barberingshøvvel? Hvis man har teknikken inne med barberingskniv synes jeg barberings kviv kan fungere bedre.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

BarberDeg - Sommeren er nær!

BarberDeg - Sommeren er nær!

21, Bærum

Hvis du trenger barberings tips, les denne bloggen. Du tror nok du vet det du trenger å vite, men det gjør du ikke! Det er mye å holde styr på, både her og der. Det dreier seg ikke bare om hvilken barberhøvel du trenger, man trenger mer en det. Vett i skallen, tips hos oss! ;)

Kategorier

Arkiv

hits