Hva er vanlig nedentil?

Mange lurer på hvor det er vanlig at kjønnshårene vokser og slikt. Folk er også redde for at det vokser uvanlig mye hår nedentil eller at det vokser steder de tror det ikke skal vokse. Og ja, hår i rumpesprekken er helt normalt! Vi husker at dette var et bekymrings punkt hos oss i 12 års alderen. Når det gjelder hvor langt oppover rumpa det er normalt at det vokser så er ingenting normalt og ingenting er heller unormalt. Hos de fleste slutter det ved anus, men noen har ikke hår ved anus engang og noen har masse. Alt er normalt, tro oss!

Men når er det vanlig at man begynner og få hår nedentil da? Det kommer helt ann på puberteten det. Dere har kansje hørt at noen kommer veldig tidlig i puberteten som 7-8 års alderen, mens andre er senere ute som rundt 15 års alderen. Men de aller fleste begynner i 10-12 års alderen. Så når du kommer i puberteten, kommer hårene også! Så da blir det vell mellom 7 til 15 års alderen, så det er helt forskjellig fra person til person.

Vil dere ha del 2 på dette temaet?

3 kommentarer

Thea Mausethagen

02.jan.2011 kl.12:16

Do that!!

GODT NYTTÅR, også lurer jeg på: kan du gå på bloggen min og stemme på bilde? Sikker på at hun barberer seg :-D

Ida

02.jan.2011 kl.12:53

Vet dere om en underlivssåpe som er bra?

02.jan.2011 kl.15:21

ja, del 2

Skriv en ny kommentar

BarberDeg - Sommeren er nær!

BarberDeg - Sommeren er nær!

21, Bærum

Hvis du trenger barberings tips, les denne bloggen. Du tror nok du vet det du trenger å vite, men det gjør du ikke! Det er mye å holde styr på, både her og der. Det dreier seg ikke bare om hvilken barberhøvel du trenger, man trenger mer en det. Vett i skallen, tips hos oss! ;)

Kategorier

Arkiv

hits