Omtale: Clarins Men After Shave Energizer

Jeg oppdaget dette barberings produktet fra Clarins Men. Dette produktet er en lotion. Jeg trodde det var en toner fordi den har en transparent farge. Formelen er ikke klissete, men føles lett og også rask-absorberende. Jeg vil ha et etter barberings produkt å alltid gi deg som forfriskende følelsen. Jeg ville at det skulle bli kjølig på huden. Jeg var veldig fornøyd med formelen fordi det føles som menthol på huden. Dette gir umiddelbar legende effekt til høvelen brenner.

Barberings lotion må ha evne til å helbrede og lindre høvelen brenner og likeledes beskytte huden. Dette er grunnen til at jeg bruker etter barbering for å lette blemishes og irritasjon fra spirende. Dette etter barbering har "Centella asiatica" som helbreder høvelen brenner raskt. Jeg liker spesielt denne ingrediensen fordi vi har brukt dette flere ganger som tradisjonell medisin, og dette er et effektivt anti-inflammatorisk anlegg. Når jeg bruker denne lotion til der jeg barbere, kunne jeg ikke føle noe lett anstrøk av irritasjon i huden min. En annen ting, har dette antibakterielle egenskaper fordi den har "alpine hav kristtorn". Det er derfor siden jeg brukte dette produktet, gjorde jeg ikke opplever kviser og ingen irritasjon erfarne.

Dette etter barbering er virkelig fantastisk for meg. Den løser problemet med irritasjon og hindrer den fra å skje også. Med en fantastisk formel som alle av oss er egnet med, og en energigivende lukt og effekt på huden, er dette den perfekte partneren når du barberer huden din.


Gir denne 4 stjerner av 5 stjerner :)


Én kommentar

C h e r r y

31.des.2010 kl.11:50

:)

Skriv en ny kommentar

BarberDeg - Sommeren er nær!

BarberDeg - Sommeren er nær!

21, Bærum

Hvis du trenger barberings tips, les denne bloggen. Du tror nok du vet det du trenger å vite, men det gjør du ikke! Det er mye å holde styr på, både her og der. Det dreier seg ikke bare om hvilken barberhøvel du trenger, man trenger mer en det. Vett i skallen, tips hos oss! ;)

Kategorier

Arkiv

hits